Dispoziții generale:

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line www.elevensportswear.ro înregistrat la Registrul Comerțului cu nr. J26/1822/2023 și CUI RO49224930   proprietatea SC Eleven Sportswear S.R.L., societate comercială legal înființată conform legilor române, cu datele:

SC Eleven Sportwear SRL
J26/1822/2023
CUI RO49224930
Tel: 0759 538 713 sau 0774 674 752
E-mail: contact@elevensportswear.ro

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică acceptarea de către tine a prezenților termeni şi condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, iți recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabilă.

Prin deținerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.elevensportswear.ro  înseamnă că ești de acord și accepți că, fără nicio notificare prealabilă să putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate pe site.

Produsele:

Produsele comercializate de www.elevensportswear.ro în momentul livrării, factura fiscală este transmisă în format electronic la adresa de email furnizată de către client la depunerea unei comenzi, conform legislației în vigoare.

Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentată de www.elevensportswear.ro

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferențe privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nicio garanție, în afară de cele prevăzute de legislația în vigoare, în ceea ce privește informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Prețurile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) și nu includ taxele de livrare.

 

Drepturi de autor:

Imaginile, conținutul, descrierile și denumirile sunt proprietatea personală Eleven Sportswear sau a colaboratorilor ori a furnizorilor noștri.

Reproducerea, vânzarea, descărcarea, modificarea sau preluarea lor în scop comercial este strict interzisă. Denumirea site-ului și însemnele grafice sunt proprietatea personală Eleven Sportswear SRL  și nu se pot folosi, prelua, modifica fără acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala încălcarea drepturilor de autor ne puteți contacta pe contact@elevensportswear.ro

Conciliere internă gratuită:

În cazul în care există probleme referitoare la o comandă, puteți beneficia de o conciliere internă gratuită. Vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail contact@elevensportswear.ro

Livrarea:

În cazul produselor disponibile în stoc, livrarea se face în 24-48 de ore lucrătoare prin curierat rapid, iar în cazul produselor cu precomandă, livrarea se face între 15-20 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii, te rugăm viziteaza pagina dedicată aici (pune link catre Politica de livrare). Înaintea finalizării comenzii, te rugăm să alegi modalitatea de livrare dorită, iar taxa de transport se adaugă automat la comanda ta (Momentan disponibil doar transport prin curierat rapid).

În cazul în care optezi pentru ore sau zile preferențiale, te rugăm să le menționezi la rubrica observații înainte finalizării comenzii.  Respectarea cerințelor suplimentare se va face în funcție de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face în limita stocului disponibil. În cazul în care nu deținem produsul dorit pe stoc, ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda în cauza/de a întarzia comanda.

În cazul în care există suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervăm dreptul de a expedia comanda, doar cu plata în avans.

Taxa de curierat este:

Valoarea comenzii Curierat
comenzile intre 50-300 Ron 25 Ron
comenzile peste 300 Ron Gratuit

Lista cu reteaua Sameday se gaseste https://sameday.ro/ ;

Este necesar să înţelegeți câteva noțiuni referitoare la politica de transport și procesare a comenzilor a colaboratorilor noștri, exemplificând mai jos posibile situații:

  • Produsele cu stoc disponibil pe website: comenzile plasate de LUNI până JOI până în orele 14:00, acestea vor fi procesate şi trimise în aceeaşi zi (în limita stocului), iar clientul le va primi în termen de 1-2 zile lucrătoare, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA
   • Dacă comanda este plasată VINERI până în orele 14:00, aceasta va fi procesată in aceeasi zi, urmând ca produsele să ajungă la client Luni sau Marți
   • Dacă comanda este plasată în WEEK-END (Vineri după ora 14:00 ), aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client Marți sau Miercuri
 • Produsele cu precomandă: comenzile plasate de LUNI până JOI până în orele 14:00, acestea vor fi procesate în aceeaşi zi, dar termenul de livrare este inte 15-20 zile lucrătoare, la adresa solicitată, în orice locaţie din ROMÂNIA
 • Dacă comanda este plasată VINERI până în orele 14:00, aceasta va fi procesată in aceeasi zi, dar livrarea se face între 15-20 zile lucrătoare.

 

 • Dacă comanda este plasată în WEEK-END (vineri după ora 14:00 ), aceasta va fi procesată LUNI, urmând ca produsele să ajungă la client între 15-20 zile lucrătoare

În cazul în care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervăm dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata în avans.

Modalități de plată:

Poți plăti pentru cumpărăturile tale:

 • Prin card bancar (plata online) prin Netopia
 • Prin virament bancar

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanța aplicându-se definițiile cuprinse in O.U.G. 34/2014″.

Te rugăm să ne anunți în momentul în care dorești să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei Eleven Sportswear SRL  în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenția de a-ti fi înlocuite produsele sau de a-ți primi banii înapoi. Menționăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conțin eticheta intactă, și produsele nu prezintă semne că ar fi fost folosite.

După primirea produselor returnate și verificarea acestora, îți vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe încă o taxă de transport.

Dacă dorești returul banilor, aceștia vor fi rambursați prin card bancar în termen de 7 de zile conform Ordonanței de urgență 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, prin virament bancar în contul clientului .

Iți vom rambursa integral contravaloarea produsului și costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condițiile de acordare a acestora.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

Garanția produselor:

Garanția produselor comercializate de Eleven Sportswear este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Va rugăm să respectați instructiunile de folosire. În cazul nerespectării instrucțiunilor de folosire, se pierde dreptul de garanție. De asemenea, vă rugăm să păstrați factura pentru a putea dovedi achiziționarea articolului în cauza de pe  www.elevensportswear.ro

Magazinul online respectă garanția legală privind conformitatea produselor” sau “Garanțiile comerciale nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului”conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru că e dreptul tău să iți spui părerea referitoare la bunurile și serviciile pe care le comercializăm, ai posibilitatea de a suna la Protecția consumatorului,  telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonică cu apelare gratuită. De asemenea, poţi face sesizări cu privire la serviciile și produsele pe care ți le oferim, online pe  www.anpc.gov.ro, prin scrisoare la adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin e-mail: office@anpc.ro. Program de funcționare al instituției: luni – joi: 08:00 – 16:30 / vineri: 08:00 – 14.00

Date cu caracter personal:

La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii, emisă de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili şi cazuri în care notificarea nu este necesară.

Având în vedere necesitatea asigurării unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operaţiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situaţiile în care se menţine în sarcina operatorilor obligaţia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.