Bine ai venit în lumea inovatoare a ELEVEN Sportswear România, unde tradiția întâlnește frontierele inovației în domeniul echipamentului sportiv. Fondată în inima Cehiei, la Jablonec nad Nisou, și extinzându-se pe piața din România din 2016, ELEVEN s-a afirmat ca un standard de referință în excelența echipamentului sportiv, unind culorile vibrante și designul contemporan cu o energie care transcende materialul.

La ELEVEN, fiecare piesă vestimentară, fie că este vorba de șosete de compresie, căciuli sportive, bentițe sau tricouri tehnice, este creată cu un angajament profund față de valorile care ne definesc. Ne mândrim cu o prezență activă în cadrul evenimentelor sportive, unde nu doar participăm, ci și susținem comunitatea sportivă, de la alergare la ciclism și schi.

Suntem lideri în oferirea de soluții de personalizare premium, adaptate nevoilor atleților individuali, echipelor și, în mod special, partenerilor corporate, inclusiv consilii municipale, federații sportive și companii de renume. Experiența noastră bogată și colaborările de succes subliniază calitatea și versatilitatea serviciilor noastre.

Excelență și Inovație în Producția ELEVEN

Cu o tradiție de peste 15 ani în domeniu, fiecare produs ELEVEN este manufacturat cu mândrie în Cehia, reflectând angajamentul nostru pentru calitate supremă și performanță de neegalat. Selectăm meticulos materiale de la cele mai prestigioase mărci europene, integrând tehnologia avansată de sublimare pentru a asigura durabilitatea și vitalitatea designurilor noastre.

Inovația în imprimare și utilizarea materialelor premium se îmbină cu expertiza noastră în producție, unde utilizăm tehnologie CAD pentru precizie și eficiență, asigurându-ne că fiecare produs trece printr-un control riguros al calității înainte de a ajunge la clienții noștri.

Excelență Cehă în Echipament Sportiv

ELEVEN se distinge ca lider în producția cehă de echipamente sportive personalizate și accesorii diverse, adresându-se pasionaților de ciclism, triatlon, alergare, atletism și schi fond, precum și iubitorilor de activități în aer liber. Ne dedicăm inovației continue, oferind o selecție extinsă de produse de la tricouri la pantaloni și accesorii, adaptate nevoilor atât ale sportivilor de elită, cât și ale celor recreativi. Utilizând materiale de înaltă calitate provenite din Italia și Spania și beneficiind de expertiza și măiestria cehă, ELEVEN garantează durabilitatea și performanța produselor sale prin tehnici avansate de imprimare prin sublimare, asigurând astfel o rezistență excepțională în fața provocărilor mediului și o păstrare îndelungată a culorilor și calității.