Potrivit OUG nr 34/2014, ai dreptul să returnezi unul sau mai multe produse sau să renunți la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesie a bunului, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Dacă dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Returul se poate face prin orice firmă de curierat, nu și prin Poșta Română.

Formular de retur

  Politica de retur

  Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționeaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanță aplicându-se definițiile cuprinse in O.U.G. 34/2014″.

  Te rugăm să ne anunți în momentul în care dorești să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei Eleven Sportswear SRL  în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenția de a-ți fi înlocuite produsele sau de a-ți primi banii înapoi. Menționăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conțin eticheta intactă, și produsele nu prezintă semne ca ar fi fost folosite.

  După primirea produselor returnate și verificarea acestora, iți vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe încă o taxa de transport.

  Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, prin virament bancar în contul clientului .

  Îți vom rambursa integral contravaloarea produsului și costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condițiile de acordare a acestora.

  De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.